![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 0 Dołączył: 11.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam problem z przekazaniem zmiennej do innej strony. Otóż mam taki kod:
Gdy przechodzę do innej strony z powyższej pomimo tego, że w nowej stronie wpisuję na początku:
zmienna $lekcja111 nie jest dostępna. Czy może mi ktoś poradzić co robię nie tak. Bardzo proszę o pomoc w tej sprawie oraz wszelkie sugestie. Pozdrawiam Simon111. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 18 Dołączył: 7.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 426 Pomógł: 32 Dołączył: 24.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a wywal session_register i sprawdź
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 0 Dołączył: 11.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gdy na stronie głównej wrzuciłem:
To pokazuje taką informację:
co sugeruje, że zmienna (w tym przypadku jest to słowo Matematyka) znajduje się w sesji, jednak nie jest ona przekazywana do następnej strony... Wrzucenie powyższego zawołania na drugiej stronie nie powoduje wyświtlenia czegokolwiek...? PS. Usunięcie session_register nic nie daje, już sprawdzałem na różne sposoby. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 16.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Biedactwo.
A spróbuj może zmienić na kolejnej stronie: <php? Na <?php |
|
|
![]()
|
|
Tak kombinowałem z kodem i przerzuciłem kod:
z początku strony, gdzieś dalej i teraz zmienną mi pokazuje tylko, że wyskakuje ten denerwujący warning :/
Co można by z tym zrobić? Ok, nie wiem jak i dlaczego, ale zaczęło działać. Przerzuciłem spowrotem otwarcie sesji na początek strony (jeszcze przed html'a) i zaczęło trybić. Widać tylko to musi być na początku i nic więcej. Pozdrawiam wszystkich i dziękuje za wszelką pomoc, narka. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:01 |