![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 5.04.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam, chciałbym wam przedstawić projekt za który właśnie się zabrałem. Jest to projekt bardzo poważny i chciałbym mieć w nim też poważne osoby.
Serwis movieteam.info, będzie to serwis który będzie udostępniał wszystkim filmy/seriale/bajki online. Każdy będzie mógł obejżeć sobie swój ulubiony film, serial, bajke online. Bez pobierania na własny komputer. Oglądanie ze strony. Taka nowa generacja. ![]() Właśnie jestem w stanie załatwiania serwera dedykowanego na którym będą wszystkie pliki, serwer nie będzie w polsce, i nie będzie żadnych problemów z prawami autorskimi czy coś. Poszukujemy ludzi, którzy by to nam pomogli wszystko wykonać do perfekcji ![]() Mamy następujące stanowiska: *Programista *Grafik *Sponsor *Uploader Każda ręka się przyda. Kontakt: gg: 1276155 Ten post edytował rybenia 26.09.2009, 16:06:39 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest to projekt bardzo poważny i chciałbym mieć w nim też poważne osoby. Poważny projekt... i chcecie poważnych ludzi... ogłoszenie jest wolontariatem. Nie chcę rozczarowywać, ale nikt poważny się nie zgłosi. To tylko moja rada. -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 0 Dołączył: 5.04.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
To napisz jak.
Pieniądze do ręki czy % z zarobionej kasy na stronie? Uznając że strona wypali ... |
|
|
![]()
|
|
Do ręki, to co zostanie z zysków stronki to idzie na reklamę i inne bajery.
Wszystko trzeba się dogadać, aby miało ręce i nogi. Ten post edytował rybenia 26.09.2009, 16:46:27 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Do ręki, to co zostanie z zysków stronki to idzie na reklamę i inne bajery. Wszystko trzeba się dogadać, aby miało ręce i nogi. KŁAMCA.. jak idzie do ręki, skoro mówisz o dzieleniu zysków? A skoro nie będzie zysków, to gówno będę miał i mam robić za białego murzyna? -------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]()
|
|
Spokojnie proszę, nic nie powiedziałem o dzieleniu zysków...
Powiedziałem RESZTĘ z zarobku strony. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@insane, należy dobrze się zastanowić, zanim nazwie się kogoś kłamcą.
@rybenia, czyli żeby było jasne: Płacicie wykonawcy do ręki za wykonaną robotę? -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
@insane, należy dobrze się zastanowić, zanim nazwie się kogoś kłamcą. Może troszkę przesadziłem, ale te słowa mówią jasno: Do ręki, to co zostanie z zysków stronki to idzie na reklamę i inne bajery. Wszystko trzeba się dogadać, aby miało ręce i nogi. I tutaj nadal jest odwrócenie kota ogonem: Spokojnie proszę, nic nie powiedziałem o dzieleniu zysków... Powiedziałem RESZTĘ z zarobku strony. On się boi napisać chyba, że chodzi o dzielenie zysków, no bo to tak z tego wynika. Niech napisze otwarcie: dzielenie zysków lub 1000 zł miesięcznie za prace/pomoc itp. @edit: omg, jeszcze dostałem warna, że nazwałem go kłamcą. Po prostu albo nie umie się dosłownie wysłowić (żeby każdy zrozumiał), albo szuka idioty - próbuje okłamać (?) (i nie wie jak napisać, aby zabrzmiało wiarygodnie, tzn., że nie ma dzielenia zysków). P.S.: To mój 777 post ![]() Ten post edytował in5ane 27.09.2009, 08:54:51 -------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.07.2025 - 12:28 |