![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 231 Pomógł: 17 Dołączył: 26.08.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
Od nie dawna zacząłem bawić się w tworzenie szablonów Smarty. Natrafiłem na sporty problem jak dla mnie i nie wiem czy jest w ogóle jakiś sposób na jego rozwiązanie lub obejście. Mam szablon smart_txt.tpl a w nim: i robię w innym szablonie o nazwie smart_prawy.tpl kilkakrotne include tego szablonu: I czy jest jakiś sposób aby za każdym razem jak wczytuje szablon smart_txt.tpl jego zawartośc (title i text) była inna?? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wrzuć wszystkie tytuły do tablicy, potem walnij pętlę w której będzie przypisywanie $title nowej wartości z tablicy i robisz include (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 231 Pomógł: 17 Dołączył: 26.08.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ok... czyli teraz mam tablicę:
szablon smart_prawy.tpl:
oraz smart_txt.tpl: I jak mam podmieniać zawartość zmiennych?? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 437 Pomógł: 42 Dołączył: 16.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zawartość pliku smart_prawy.tpl
O takie coś Ci chodzi? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 06:51 |