![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 18.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam następujący problem - otóż mam na stronie kilkanaście ramek, do których zawartość pobierana jest z innych stron przez cURL. Problem polega na tym, że w co 8 ramce (czyli przy co 8 połączeniu CURL) zamiast pełnej pobranej strony, wyświetla się tylko kilka pierwszych linijek z pliku, czasami poprzedzając to frazą typu "33da6", "12498" itd.
Błąd nie zależy od adresu strony, występuje zawsze co 8 połączenie, czyli 7 pierwszych stron jest pobranych i wyświetlonych w całości, tu następuję właśnie ucięcie pobranej strony tylko do kilku pierwszych linijek, po czym znów następne 7 jest prawidłowe i przy kolejnej sytuacja się powtarza. Informacje o stronach i ich adresy są wcześniej pobierane z pliku do zmiennej, i tu żadnych błędów nie ma. Oto kod odpowiedzialny za wyświetlenie stron w ramkach:
A ucięte strony wyglądają mniej więcej tak:
Przy czym pierwsza linijka ("12498" itp) zawsze jest różna, przy kolejnych przeładowaniach strony nie powtarza się. EDIT: Problem rozwiązany. W konfiguracji Apache, w pliku conf\extra\httpd-default.conf zmieniłem pozycję "KeepAlive" z On na Off i wszystko działa jak należy. Temat do zamknięcia/kasacji. Ten post edytował grangtx 26.09.2009, 18:00:56 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 18:13 |