![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 0 Dołączył: 2.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam taki klopot. Mam ip zew. i ip wew. sieci lokalnej. Oczywiscie chcialbym, alby po wpisaniu ip zew. wyswietlala sie moja strona, ale nie moge tego uzyskac. Gdzie trzeba wpisac/zmienic ip na ip zew.? Apache 2, php 4.3.4 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w pliku httpd.conf w apache o ile dobrze pamietam
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Umiesc w httpd.conf linijke:
Listen 80 Powinno wystarczyc. -------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 0 Dołączył: 2.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niestety nie pomoglo, co jeszcze zrobic mozna
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A te IP zewnetrzne to z czego jest? Sieciowka? modem ?
Czy jak masz dyrektywe Listen 80 to po wpisaniu w wierszu poleceń netstat -a -n wyswietla Ci sie linijka: Kod TCP 0.0.0.0:80 0.0.0.0:0 LISTENING
Powinno byc 0.0.0.0:80, masz cos takiego ? -------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]()
|
|
ip zew. jest z serwera, gdzie nastepuja translacja z mojego ip lokalnego na zew.
mam tak jak napisales w pierwszej linijce. w kolejnych zmienia sie tylko port z :80 na inne. dalej wyswietla sie moj ip lokalny (ktory jest zmienainy na serwerze na zew.) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
coś i się wydaje kolego ze adres zewnętrzy jest przypisany do serwera a nie do twojego komputera i muszisz najpierw ugadać sie z adminem zeby zrobił ci przekierowanie portów bo inaczej nie masz szans. no chyba ze ja źle interpretuje to co piszesz
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 3.11.2003 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No chyba masz ip wewnetrzne , od jakich cyfr zaczyna sie twoje ip ?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 03:47 |