![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2009 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod A PHP Error was encountered Severity: Warning Message: require_once() [function.require-once]: URL file-access is disabled in the server configuration Filename: views/glowna_v.php Line Number: 3 Witam, dostaje powyższy błąd. Jak to ustawić poprawnie? W system/application/config.php mam:
Dodam, że nie mogę zmienić allow_url_fopen i allow_url_include. Framework to CodeIgniter 1.7.2. Z góry dziękuję ![]() -------------------- moje wypociny
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 385 Pomógł: 26 Dołączył: 22.03.2008 Skąd: TM Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem jak to naprawić, ale popatrz:
Severity: Warning to jest tylko ostrzeżenia, możesz w pliku index.php wyłączyć. -------------------- Zapraszam na mojego bloga. Dowiedz się jak uzyskać darmowy, zaufany certyfikat albo jak rozpoznawać głos ;)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2009 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poradziłem sobie tak:
jednak wystarczy "/wl2/", musiałem mieć jakąś literówkę wcześniej o.O Ten post edytował lysiu 25.09.2009, 22:46:20 -------------------- moje wypociny
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 09:21 |