![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2009 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam krótkie i konkretne pytanie czy ktoś wie jak napisać lub posiada gotowy skrypt który umożliwia automatyczne pobranie adresu e-mail osoby odwiedzającej stronę www. Wiem że jest to możliwe bo już coś takiego wdziałem ale google mnie tym razem zawiodło
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 17 Dołączył: 28.12.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chyba żartujesz ?
Już widzę bazy danych adresów dla spamerów. Ten post edytował Chrom 25.09.2009, 16:09:45 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2009 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Takie rzeczy, to tylko w IE. Żadna normalna przeglądarka nie pozwoli na takie grzebanie.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 8.09.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Zrób kanał RSS i każdy zostanie powiadomiony o nowych fotkach.
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
to może zrób jakieś zapisy na newslettera, jak ktoś będzie chciał otrzymywać info na temat fotek sam wpisze Ci maila.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Uciekamy od tematu szukając alternatywy a ja nie szukam alternatywy tylko konkretnego rozwiązania. Co do newslettera jest i się nie sprawdza bo co chwile mam telefony czy jest coś nowego czyli d... a tak będzie pobrany mail ja go sobie dodam do listy na newslettera i działa o to że maila otrzymał by ktoś obcy się nie boję bo serwis jest dostępny na hasło więc teoretycznie nikt obcy się nie dostanie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Nie da się. I pogódź się z tym. Może jeszcze strona miałaby mieć uprawnienia do pobrania moich haseł?
![]() Cytat Co do newslettera jest i się nie sprawdza bo co chwile mam telefony czy jest coś nowego czyli d... A nie możesz zrobić tak, że masz na stronie linka: po kliknięciu wystarczy tylko wysłać przygotowaną wiadomość, a Ty sobie maila już wyciągniesz z treści listu (pole from ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
piszesz w tak chaotyczny sposób że nie sposób Cię zrozumieć. jak newsletter nie zdaje rezultatu, na swoim obsługiwałem ok 300 klientów i wszyscy mieli najnowsze wiadomości, bez żadnego problemu.
Ten post edytował piotrooo89 25.09.2009, 17:01:13 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
piszesz w tak chaotyczny sposób że nie sposób Cię zrozumieć. jak newsletter nie zdaje rezultatu, na swoim obsługiwałem ok 300 klientów i wszyscy mieli najnowsze wiadomości, bez żadnego problemu. Wybacz kolego że nie zadbałem o stylistykę swojej wypowiedzi, zapewne przyczyną tego był pośpiech. Przetłumaczę co miałem na myśli "newsletter się nie sprawdził, w temacie wątku nic nie ma o newsletterze gdyby było to brzmiałby np. jak dodać newsletter ale to powiedziałby mi wujek google i nie zawracałbym nikomu d....". |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak napisał erix: Nie da się.
Jakby jakaś przeglądarka dawała taką opcję, to bym jej nigdy nie zainstalował. Zdajesz sobie sprawę jakie zagrożenia to by ze sobą niosło? A poza tym co jeśli ktoś wejdzie na Twoją stronę a wcale nie chce, żeby jego adres e-mail, bez jego wiedzy, trafił do Twojej bazy, a potem był wykorzystywany do spamowania. Przykładowo ja bym wszedł na Twoją stronę, nie udostępniam swojego maila, nie życzę sobie mailingu na temat uaktualnień jakiś zdjęć. W przypadku automatycznego pobrania adresu osoba musi pisać, że go nie chce, jeśli go nie chce. A nie lepiej jeśli się po prostu zgłosi, że chce? Chciałbyś, żeby z każdej strony, którą odwiedzisz przychodził Ci mail z informacją co się na stronie zmieniło? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 07:26 |