![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam otóż mam taki problem
Mam zrobionego flasha który ma wyświetlać się na stronie jako popup z możliwością zamknięcia. Wszystko działo ok flash się wyświetla tylko nie idzie go zamknąć , Już próbowałem wszystkiego i cały czas niedziała tak wygląda kod w flashu
w pliku index.php mam tak
w css
Już niewiem co mam tu zrobić może ktoś poradzi co i jak. Popup działa przy Joomli jak by to cos zmieniało Pod IE działa dobrze tylko tło nie jest przezroczyste a pod FF nie działa zamykanie Ten post edytował mariusz1985 25.09.2009, 09:34:41 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 9 Dołączył: 26.09.2008 Skąd: krzesło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może dam ci gotowca tylko musisz jquery podleczyć
JS
CSS
HTML |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam dzięki za odpowiedź , ale wstawiłem to na strone i wszystko ładnie wyświetla popupa ale niemam możliwości nigdzie zamknięcia go??
przyciemnia mi stronę i pokazuje reklame ale jak ja zamknąć. Co mogłem nie tak zrobić?? i co mialbym wpisac w flashu aby to działało ? Ten post edytował mariusz1985 28.09.2009, 12:04:26 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 1 Dołączył: 5.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 2 Dołączył: 12.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Ja mam z kolei inny problem (choć podobny). Mianowicie utworzyłem przycisk zamykający i u mnie na kompie (serwer wamp) wszystko działa bez najmniejszych zarzutów. Zamyka się i w ogóle ;]. Ale gdy wrzucę stronę na właściwy serwer, to zamykanie nie działa. Gdzie może być przyczyna? Bardzo proszę o pilną pomoc, gdyż czas mnie goni, a niestety z flasha jestem totalnie zielony. Z góry dziękuję za odpowiedź, Pozdrawiam EDIT: Problem rozwiązany. Po prostu funkcja javascript, do której odwoływał się przycisk, z niewiadomych mi przyczyn, rozjeżdzała się po wrzuceniu jej na serwer. Po przeniesieniu jej do osobnego pliku, wszystko działa tak jak powinno. Ten post edytował tr!ckle 3.11.2009, 12:45:04 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 10:47 |