![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 660 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: Starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z okazji Dnia Kobiet pragnę złożyć wszystkim forumowiczkom życzenia, wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia, by w każdym dniu roku uśmiech na Waszych twarzach gościł tak samo często, jak w tym dniu
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 569 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pozwole dolaczyc sie do zyczen, przesylam zyczenia, buzieki i kwiatki
![]() P.S. Przepraszam za tak duzy obrazek, ale taka ladna okazja ![]() -------------------- Warsztat: Linux: PHP, MySQL, Apache, NetBeans, C++, Qt-Creator
Użytkownik, słowo którego specjaliści IT używają, gdy chcą powiedzieć idiota Zarządzaj swoim budżetem domowym |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 19.02.2004 Skąd: z piekla Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No ja tez sie dolaczam do zyczen
![]() -------------------- "Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy." - Albert Einstein
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 109 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2004 Skąd: Szczecin|Bukowe Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I ja życze wszystkiego najlepszego...!!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
A ja życzę, aby wszystkie Panie miały swój dzień codziennie. Bonie sztuką jest przypominać sobie o nich według kalendarza. Sztuką jest pamiętać o nich zawsze
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 548 Pomógł: 2 Dołączył: 19.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam ...
widze ze pani scannera czytuje forum ... i scanner nabija pointy ![]() a teraz na serio to mysle [tak jak scanner ![]() cya -------------------- Computer games don't affect kids; I mean if <span style="font-weight: bold;">Pac Man</span> affected us as kids,we would all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie zaszkodzi jednak, abyśmy sprawili, by w tym jednym dniu poczuły się szczególnie
![]() Czego wszystkim paniom życzę! -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 569 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzis roznica jest taka, że wszystkim kobietaom zyczymy wszystkigo najlepszego. Nawet tym nie zanym. A na co dzien, przeciez nie bedziemy rozdawac kwiatow wszystkim, kochamy te kobiety ktore sa najblizsze. Zreszta co tam sie rozpisywac. Chyba rozumiecie co chcialbym powiedziec
![]() -------------------- Warsztat: Linux: PHP, MySQL, Apache, NetBeans, C++, Qt-Creator
Użytkownik, słowo którego specjaliści IT używają, gdy chcą powiedzieć idiota Zarządzaj swoim budżetem domowym |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 335 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to ja by nie być gorszym
![]() Wszystkiego najlepszego ! Do Sh4dow : Czy ten obrazek nie jest ciut przy duży ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może opuźnione lecz byłem w szkole, życze wszystkim kobietom wszystkiego najlepszego, dużo miłości, pieniędzy,szczęscia. :wink:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 4 Dołączył: 12.03.2003 Skąd: Suwałki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat A ja życzę, aby wszystkie Panie miały swój dzień codziennie. Bonie sztuką jest przypominać sobie o nich według kalendarza. Sztuką jest pamiętać o nich zawsze
![]() w kazdym razie warto pamietac o 8 marca ![]() :* dla wszystich KOBIET a szczególnie dla mojej ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gdańsk, Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja życzę w tym dniu sobie, żebym se wreszcie laske znalazł, bo już mi nudno troche samemu...
orson - nie pani scannera, tylko Pani scannerowa, a jeżeli scanner ma córke to będzie panienka scannerówna. I nie nabijać się (sic) bo tak to jest w języku polskim, wy wyrzuty językowe ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:38 |