![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
to najdziwniejszy problem jaki mialem w mojej historii robienia stron :S nie wiem czy to dobra kategoria, ale nie mam pojecia co moze byc przyczyna Ta sama strona wyswietla sie inaczej, gdy w adresie wpisze http://www.adres.com i http://adres.com roznica jest tylko w jednym linku, widocznym na screenie, cala reszta wyglada tak samo w obu wersjach co najdziwniejsze na innej podstronie link z tym samym stylem z .css wyglada dobrze w obu przypadkach (z www i bez) ![]() wersja na gorze jest poprawa, tak jest ostylowana w css dolna nie reaguje na hover itd z css, i nie wiem czemu ma bold, bo nigdzie go tam nie ma zaznaczaczam jeszcze raz, ze jedyna roznica to wpisanie www (zajelo mi godzine dojscie do tego) :S w kazdej przeglarce jest tak samo :S strona jest poprawnie napisana, i css i html sie validuje wersja dzialajaca lokalnie poprawnie sie wyswietla... co moze byc tego przyczyna? z gory dzieki za wszelka pomoc -------------------- Death and Decay >.<
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 33 Dołączył: 30.01.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
spróbuj oblukać firebugiem o co chodzi.
-------------------- http://rafal.brzezinski.me - skrypty, tutoriale i inne.
Jeśli udało Ci się rozwiązać problem podziękuj osobom, które ci pomogły. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 592 Pomógł: 62 Dołączył: 3.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co najdziwniejsze na innej podstronie link z tym samym stylem z .css wyglada dobrze w obu przypadkach (z www i bez) to może wina cache? -------------------- :]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wyczyscilem wszystko - cache, cookies, zresetowalem komputer, wszystkie przegladarki daja ten sam efekt o.O
ja nie wiem jak to jest mozliwe... nie mam firebuga zainstalowanego, zerkne tym jutro, na razie zajalem sie innymi sprawami zeby nie zwariowac ![]() Edit: hmmm... czy to moze byc jakis wirus? wlasnie pojawil mi sie podobny blad na jednej z podstron w tym samym divie, w tym samym akapicie (p), 4 linki maja poprawny styl z .css, a 5ty nie... tym razem wersja bez "www" wyswietla wszystko poprawnie, z "www" jest niedobrze... Ten post edytował uglukha 24.09.2009, 22:02:23 -------------------- Death and Decay >.<
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 37 Dołączył: 1.05.2008 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podrzuć adres strony bo tak niestety ciężko cokolwiek powiedzieć.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
znalazlem blad,
oczywiscie byl glupi i maly, ja juz zaczalem myslec ze to wina servera czy cos a... ...linki wygladaly inaczej bo w .css gdy kopiowalem styl linkow z prawej kolumny do lewej zapomnialem zmienic nazwy "visited, link, active" z "right" na left" i byly 2 razy zdefiniowane te same linki i sie przegladarkom pomieszalo ![]() kazdy link "visited" sie zmienial w cos dziwnego ciekawe, ze CSS validator niczego nie zauwazyl Ten post edytował uglukha 24.09.2009, 22:15:55 -------------------- Death and Decay >.<
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 36 Dołączył: 28.08.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:21 |