![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 24.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Obecnie posiadam sklep internetowy X-GAMER.PL, ale zaintresowany jestem rozbudową działalności i szukam wykonawcy. Chciałbym zlecić wykonanie systemu do konstrukcji/obsługi ligi cyber sportowej. Projekt zakładałby możliwość obsługi kilku gier (skalowalna ilość) dla których można by utworzyć do 3 lig po 12 zespołów powiedzmy, oraz by istniała możliwość organizacji krótkotrwałych ladderów w systemie pucharowym. System powinien obsługiwać przechowywanie informacji o drużynach, poszczególnych graczach oraz parować spotkania między drużynami w zależności od typu rozgrywek, przechowywać tabele wyników itp. Szczegóły odpowiedniego działania omówiłbym już z konkretnym wykonawcą. System może byc oparty o istniejące CMSy lub być całkowicie autonomiczny. Aktualnie chodzi mi bardziej o wycenę takiego projektu - bo nie wiem czy stać mnie będzie na zapłatę samodzielnie, czy może mam poszukać dodatkowych sponsorów. W grę wchodzi zarówno jednorazowe zamówienie jak i długofalowa współpraca dla maintenance systemu lub innych projektów. Poważne oferty (najlepiej z jakimś portfolio, by można było ocenić czy projektant ma to 'coś') proszę kierować na mail: x-gamer@x-gamer.pl Możliwa współpraca z pojedyńczym designerem, zespołem ludzi lub firmą. Najchętniej z pasjonatami gier obytymi z istniejącymi systemami lig na arenie sportu elektronicznego. Jeżeli zapytanie jest mało precyzyjne proszę o uwagi. Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 18:55 |