![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 26.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam taki problem że jak skrypt php tworzy jakiś plik to właścicielem jest www-data, a ja chcę żeby był ten sam co właściciel skryptu. Z tego co wyczytałem to muszę doinstalować suexec i fcgi dla apache2(na serwerze mam apache + php5 + mysql ), tylko teraz jak to zrobić, próbuję wg opisu i niby nie może znaleźć pakietu apache2-suexec . Jak to zrobić? Z góry dzięki za pomoc. pozdrawiam -------------------- Dariusz Raczkowski
www.atrium-pc.pl www.e-pozyczka.one.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
żebyś chociaż napisał z jakiego systemu i w jakiej wersji korzystasz, miło by było także jakbyś wspomniał o tym skąd masz apache - czy jest to paczka z repozytorium dystrybucji czy też może jako jakiś gotowy pakiet w stylu xamp/lamp/inny krasnal tak to my sobie możemy tylko gdybać czemu Ci nie działa
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 26.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ups, sorki zbyt ogólnie napisałem, system debian 5 leny(czy jakoś tak), pakiety instalowane z systemem i za pomocą apt-get.
-------------------- Dariusz Raczkowski
www.atrium-pc.pl www.e-pozyczka.one.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:41 |