![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 686 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam taki kodzik jQuery :
Nie pokazalem tutaj wszystkich zmiennych bo to nie ma sensu,..... W skrocie jest to przewijanie diva o stala odleglosc po kliknieciu na div o id="naglowek" Ale teraz chce to przerobic tak zeby nie przewijalo sie po kliknieciu tylko po najechaniu czyli na hover, tu akurat nie problem, chodzi rowniez o to ze po najechaniu myszka na div ma nastepowac scroll diva z terscia, poprostu po najechaniu na diva ma przewijac tekst ze stala predkoscia powiedzmy w dol.... Jakiej funkcji mam uzyc ? czy mozna to zrobic tylko przy uzyciu animate ? jest taki parametr jak scrollTop, probowalem cos z tym kombinowac ale nie wyszlo.....poprostu po najechaniu na diva ma przewijac tekst ze stala predkoscia..... Ten post edytował Wolfie 22.09.2009, 17:40:30 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 247 Pomógł: 11 Dołączył: 5.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi ci o przewijacz tekstu ? Cos w tym stylu: http://www.kelvinluck.com/assets/jquery/jS...Pane/basic.html ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 686 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
chodzi mi o cos takiego ale nie chcialbym uzywac pluginu......chodzi o przewijanie tekstu po najechaniu na jakis div.....do gory i w dol, wazne zeby przewijalo sie w jedna strone, a jka zrobic w druga to juz sobie poradze (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.09.2025 - 21:40 |