|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 6.12.2008 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam.
Mam 21 lat i jestem początkującym webmasterem. Chciałbym zdobyć nieco więcej szlifu w tym fachu i w związku z tym oferuję wykonanie za darmo strony internetowej pisanej wg zasad poniżej i o następujących funkcjonalnościach: Parametry: - Strona pisana w PHP5 z użyciem baz danych MySQL. - Strona pisana przy pomocy frameworka Kohana i bibliotek ORM'a. - Możliwe wykonanie przeze mnie skryptów JavaScript opartych na frameworku jQuery. - Możliwe wykorzystanie asynchronicznego przesyłania danych (AJAX). - Możliwe wykonanie layoutu przeze mnie (wolałbym jednak, jakby ktoś wykonał projekt strony w formacie graficznym i dał mi go do pocięcia lub chociaż pokazał stronę, która mu się podoba i na niej miałbym się styliuzować). Funkcjonalności, jakie strona będzie posiadać: - Logowanie / Rejestracja (opcjonalnie) - Dodawanie / usuwanie / edycja newsów na stronie. - Możliwość edycji zawartości podstron (edytorem WYSIWYG - podobnie jak np. w MS Wordzie czy Wordpadzie) - Galeria obrazków - możliwość dodawania/usuwania/edycji galerii i zdjęć. - Mapka google. - Instalacja i konfiguracja forum phpBB3 (możliwość zainstalowania gotowej skórki + jej drobne modyfikacje) - Statystyki odwiedzin. - Licznik odwiedzin. W przypadku TYLKO powyższych funkcjonalności stronę robię za darmo w ciągu ~ 7 dni. Jeżeli ktoś będzie chciał coś ponadto - cena dodatkowych modułów będzie do ustalenia (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Framework jest na tyle lekki i elastyczny, że nie będzie żadnych problemem ze stworzeniem nawet takich tworów, jak sklep czy niewielki serwis internetowy. Czego oczekuję w zamian ? Hmmm .. - Trochę miejsca w stopce strony na podpis. Osoby zainteresowane proszę o kontakt: e-mail: capricornid[at]gmail[dot]com gg: 5098892 (zawsze niewidoczny) Skype: capricornid Linki do moich dotychczasowych prac podeślę podczas rozmowy. Zastrzegam sobie prawo do zaczęcia prac nad stroną od początku przyszłego tygodnia - w przypadku, kiedy zgłoszeń będzie dużo, aby wybrać to mnie najbardziej interesujące (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pozdrawiam. Nieaktualne. |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk |
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 258 Pomógł: 17 Dołączył: 22.05.2007 Ostrzeżenie: (0%)
|
Pewnie zgłoszeń za dużo
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 22.12.2025 - 17:39 |