![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 267 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Chce sobie zrobić taki mini panel ![]() Otóż mam taką baze: ![]() I chce zrobić tak. Po zalogowaniu się ma się wyświetlić w tabelce to co się znajduje w bazie danych w polu config_value, a pod spodem mają być np. przyciski Edytuj, Usuń. A więc moje pytanie jak to zrobić? Ogłoszenie jest zapisywane w polu config_value (patrz screen) Jak wyświetlić aktualne ogłoszenie z możliwością edycji i usunięcia ? Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 27 Dołączył: 24.08.2007 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyświetlanie:
A edycja i usuwanie to odpowiednia UPDATE i DELETE. Więcej szczegółów znajdziesz w każdym kursie SQL. Edit. Zapomniałbym.. do tego musisz sobie jeszcze implementacje w PHP dopisać, żeby skrypt wiedział co ma robić. Ten post edytował Suh 22.09.2009, 13:52:17 -------------------- Pomogłem ? Odwdzięcz się, kliknij POMÓGŁ.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Edit. Zapomniałbym.. do tego musisz sobie jeszcze implementacje w PHP dopisać, żeby skrypt wiedział co ma robić. Raczej przeczytać pierwszy lepszy kurs php + mysql Kolego, lenistwo nie popłaca. ![]() -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Uczyć od podstaw php i mysql nie będziemy.
Jak to zrobić napisał fifi209. Zamykam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 15:10 |