![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To mój pierwszy post na tym forum wiec witam wszystkich.
Co do problemu opisanego w temacie potrzebuję stworzyć dynamiczny formularz select który w zależności od wyboru będzie dodawał określoną ilość pól innego formularza.
Później zmienna mjsc będzie służyła do określenia ilości pól następnego formularza, tylko niestety w ten sposób zmienna $mjsc nie jest przekazywana. Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 121 Dołączył: 27.10.2007 Skąd: Poznań, Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej
Rozumiem, że całość jest opakowana w <form>? ps. przeczytaj jeszcze to Pozdrawiam Ten post edytował fly474 22.09.2009, 13:10:17 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 80 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
I? Po pierwsze w 9 linii brakuje Ci }, po drugie przekaż sobie $mjsc w hidden lub $_SESSION. Dziękuje.
-------------------- cojack blog - mój blog (na jakiś czas off).
"jak czegoś nie wiem, to nie myślę że wiem" - moja domena |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może inaczej. Co zrobić żeby poniżej przedstawiony kod wyrzucał wartość zmiennej $mjsc?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 07:18 |