![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 21.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kupiłem sobie książkę (nazwa w opisie tematu) no i próbuję zrobić różne rzeczy ściągałem sobie przykłady z strony heliona:
Strona z przykładami książki Niestety żaden przykład nie działa. Robię teraz jedną stronę do której bardzo przydał by się chat (możliwie prosty) i wpadła mi w oko ta książka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Pytanie: Cytat Dlaczego to nie działa?(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) ? (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Męczyłem się z tym ale klapa. Wszystko wyświetla się dobrze oprócz pola gdzie ma byc tekst (np. wypowiedzi ludzi gadających.) WYŚWIETLA SIĘ BŁĄD: Kod Błąd podczas dostepu do serwera! (to jest chyba w chat.js)TypeError: xmlHttpGetMessages.responseXML is null. Gdzie to jest: Książka Rozdział 5. A jeżeli nie wiecie jak to rozwiązać to prześlijcie chociaż link do przykładu (prostego) chatu. Który przynajmniej działa (IMG:style_emoticons/default/party.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 20:57 |