![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 686 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam stronke w ktorej po danego przycisku menu laduje sie strona z rozna iloscia odnosnikow dla roznej zakladki menu. Np. klikajac menu1 mam 4 odnosniki, zas klikajac menu 2 mam 12 odnosnikow. Odnosniki te sa roznej wysokosci poniewaz moga zawierac 1,2,3... itd linijek tekstu. Teraz chce obliczy laczna wysokosc wszystkich odnosnikow w danej zakladce i robie to tak :
Gdzie $steps to ilosc odnosnikow na stronie, no i teraz konstrukcja each.....no i wlasnie , co tutaj jest nie tak ? Nie wiem za bardzo jak mam iterowac po elementach no i czy wogole konstrukcja each jest tutaj zalecana ? --------------------------------------------------------- Troche przerobilem i wyglada to teraz tak :
Ale i tak nie zwraca mi nawet zmiennej $h ktora powinna zwracac wysokosc $(".div a")..... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 259 Pomógł: 42 Dołączył: 8.04.2005 Skąd: Mława Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie zwraca przede wszystkim dlatego, że $height deklarowana jest lokalnie.
Zmień to i daj znać. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 686 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 22:09 |