![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 8 Dołączył: 21.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam problem z nowo postawionym forum (silnik phpbb przema)
a mianowicie. Po usunieciu z linku sid (sesion id) wylogowywuje mnie (nie wiem w ogole po co to w linku jest.. na innych forach tego nie widuje) Nie dziala opcja 'Zapamiętaj mnie' (po prostu nie loguje mnie pozniej) Po odświeżeniu strony większość userów wylogowywuje W panelu admina: Dlugosć Sesji [ sekundy ] 1500 Linki wygladaja np. tak: http://www.******.pl/forum/viewforum.php?f...85573a70935b8a0 Nie da sie jakos tego naprawic ? ![]() -------------------- eArena.pl - hosting serwerów gier multiplayer
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odpowiednia edycja php.ini i wszystko da się zrobić.
P.S. Wywal to forum, jest pełne dziur i wolne. -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 1.02.2009 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proponuje ci zainstalować lepiej czyste phpBB i dostosować do swoich potrzeb lub zainstaluj sobie Multi phpBB to troche podobna modyfikacja phpBB tylko jest dużo mniej dupereli niż w przemo
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.06.2025 - 08:46 |