![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 16.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Czy ten napisany prze zemnie kod jest jako tako bezpieczny. Gdyż naprawdę nie wiem tego jako żem nowy w php
Celem tego skryptu jest dodawanie punktów użytkownikowi i % z tych punktów użytkownikowi co go Naprowadził na stronę jeśli byście to rozwiazali inaczej Dziękować za propozycję. ps. A i jak byście byli łaskawi zajrzeć to wyskakuje cały czas błąd Parse error: syntax error, unexpected $end a ja chyba jestem ślepy bo nie mogę wypatrzeć żadnej literówki czy }. Proszę o pomoc!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 15 Dołączył: 18.03.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Co do bezpieczeństwa to się to wypowiem, bo się jeszcze dobrze nie znam, a co do syntax error to sprawdź pierwszego if`a, zainstaluj sobie np. Notepad 2 i byś łatwo znalazł.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 444 Pomógł: 79 Dołączył: 26.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat preg_match ('0123456789', $trimmed['user_id']) co to jest? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 16.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat A i jak byście byli łaskawi zajrzeć to wyskakuje cały czas błąd Parse error: syntax error, unexpected $end a ja chyba jestem ślepy bo nie mogę wypatrzeć żadnej literówki czy }. Kpisz. Jest wątek dotyczący bezpieczeństwa skryptów. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 04:29 |