![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 0 Dołączył: 18.11.2006 Skąd: gorzów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Jestem w posiadaniu dedyka z ovh na debianie. Serwer troszkę przymula, więc myślałem o reboocie (serwer chodzi już bez przerwy z pół roku), stąd moje pytanie: Czy po reboocie wszystko się uruchomi samo jak powinno i wszystko będzie śmigać, czy też ręcznie będe musiał uruchamiać apache itp? Pytam, ponieważ nigdy tego nie robiłem, na serwerze jest kilka poważnych stron klienckich, a google nic mi nie podpowiedziało. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pozdrawiam! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A sprawdź katalog /etc/init.d, czy odpowiednie usługi mają tam swoje wpisy. :]
Na którym poziomie uruchomieniowym? - katalog /etc/rcX.d (Debian/Ubuntu) i tam są symlinki do /etc/init.d. Na 99% powinno wszystko wstać. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 0 Dołączył: 18.11.2006 Skąd: gorzów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszystko znalazłem i jak się okazało - wszystko powstało (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Wielkie dzięki! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 15:14 |