![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 308 Pomógł: 13 Dołączył: 31.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
z pewnych względów muszę przenieść grafikę strony z katalogu images do katalogu public/images. Problem w tym, że artykuły w bazie danych, pisane były w wysiwyg i mają emotikony z adresem images/emot/emota.gif jak zrobić żeby serwer traktował katalog images jako public/images? Próbowałem tak: Cytat RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule (images)/ (public/images)/ [L,QSA] ale niestety nie działa. Z góry dzięki za pomoc. Ten post edytował sannin 19.09.2009, 13:47:23 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 80 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
erix i jak to się ma do dirname(__FILE__); ? to jest coś ala chdir? czy co to robi, bo słabo (czytaj w ogóle) nie wytłumaczyłeś ;]
-------------------- cojack blog - mój blog (na jakiś czas off).
"jak czegoś nie wiem, to nie myślę że wiem" - moja domena |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A ciężko w dokumentacji sprawdzić? Zresztą - nie rozumiem trochę, do czego pijesz. ;]
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 80 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Ja z reguly jestem strasznie leniwy, i mi sie nie chce sprawdzic to wole sie spytac i czekac 2dni az ktos odpisze, zamiast samemu sprawdzic i wiedziec po 1min
![]() -------------------- cojack blog - mój blog (na jakiś czas off).
"jak czegoś nie wiem, to nie myślę że wiem" - moja domena |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 09:27 |