![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 1 Dołączył: 5.02.2009 Skąd: home/magic/ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Otóż ostatnim razem(temat zamknięty) napisałem prośbę o pomoc, krótką, bo oczy mi się kleją. Postaram się rozwinąć. Chce stworzyć obrazek, oraz wyświetlić go na stronie skrypt generowania obrazka :
A w innym pliku :
Błąd wyświetlany przez paser to : Kod [b]Parse error[/b]: syntax error, unexpected T_STRING in [b]/home/koko99/domains/magic.org.pl/public_html/game/gen.php[/b] on line [b]16[/b]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz podpowiedź, naucz się czytać błędy. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 1 Dołączył: 5.02.2009 Skąd: home/magic/ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To wiem, nawet jak dodałem " ' " to nie działa : |
Skrypt :
I błąd ;( : Kod Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/koko99/domains/magic.org.pl/public_html/game/gen.php on line 15
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 1 Dołączył: 6.04.2009 Skąd: łdz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem z jakiego korzystasz edytora, ale polecam ściągnięcie czegoś co koloruje składnie. Jak tylko wkleiłem kod do notepad++ było widać, że tu imagestring($ob, 4, 50, 150, 'Tekst', $bialy); brakowało apostrofu. Kombinuj więcej bo trochę głupio pytać o coś takiego
![]() ![]() -------------------- kristos.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 36 Dołączył: 28.08.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale nie dodales srednika na koncu linii ;>
|
|
|
![]()
|
|
O ja ********, nie no jaki fail... Sorka chłopaki za zmarnowanie czasu, a używam phpDesinger
![]()
Powód edycji: [batman]: wulgaryzmy
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Cytat Otóż ostatnim razem(temat zamknięty) Został zamknięty nie bez powodu. O czym sam się z resztą przekonałeś.1. Crossposting i to w perfidnej postaci. 2. Wulgaryzmy. 1 + 2 = warn. -------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:40 |