![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 360 Pomógł: 12 Dołączył: 17.09.2009 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A więc tak mam taki problem mam 3 formularze
step1.php step2.php step3.php moja zmienna(s1) z pierwszego formularza już w trzecim formularzu jest nieznana nie wpisuje jej w to miejsce w którym powinna być pokazuje mi tylko zmienna(s2) z formularza drugiego |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
możesz bardziej sprecyzować o co chodzi? bo z tego nie wiele można wywnioskować, chyba tylko tyle że masz 3 pliki .php
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Niech zgadnę... Formularz "etapowy". Pamiętaj, że POST jest widoczny tylko w następnym kroku po nim. Albo więc "przepychasz" cały POST dalej, albo wrzucasz do SESSION i masz mniej problemów, choćby i w 10 stepach
![]() -------------------- Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 360 Pomógł: 12 Dołączył: 17.09.2009 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mógł byś mi opisać miej więcej jak przesyłać dane z formularza w sesji bo jestem zielony i sobie z tym nie radzę
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 80 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Normalnie.
a później masz dostęp do tablicy session w następnych plikach, tylko nie zapomnij o ma być na początku pliku zaraz po <?php a jeżeli nie chcesz tak robić, to zapisuj sobie poprzednie wyniki w input hidden, co może się skończyć tym że użytkownik sobie je przerobi w 2 etapie. -------------------- cojack blog - mój blog (na jakiś czas off).
"jak czegoś nie wiem, to nie myślę że wiem" - moja domena |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 19:48 |