![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2007 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hej, pobralem sonde ze strony :
http://dhost.info/compmaster/?co=page&id=2 i wrzucilem ja do mojej strony : http://marekfeliks.pl/mf.php ( jest po lewo miedzy gornymi a dolnymi przyciskami ) po 1 mam ze bŁĘDny katalog sondy, a po 2 "krzaczki" zamiast polskich znakow, dlaczego? pozdrawiam -------------------- Pesymista widzi ciemny tunel. Optymista widzi światełko w tunelu. Realista widzi światło pociągu. Maszynista widzi trzech debili na torach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bo masz błędny katalog sondy i 2 bo masz złe kodowanie, jak sonda ma kodowanie iso to w utf-8 nie pasuje? True
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2007 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bo masz błędny katalog sondy i 2 bo masz złe kodowanie, jak sonda ma kodowanie iso to w utf-8 nie pasuje? True ad 1 to ja wiem ze mam : bledny katalog sondy, to jaki jest prawidlowy ? ad2 UTF-8 to chyba standard, jak ewentualnie zmienic kodowanie w sondzie? Kazdy plik z osobna musze edytowac i zmieniac na UTF-8 ? -------------------- Pesymista widzi ciemny tunel. Optymista widzi światełko w tunelu. Realista widzi światło pociągu. Maszynista widzi trzech debili na torach.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat ad2 UTF-8 to chyba standard, jak ewentualnie zmienic kodowanie w sondzie? Każdy dobry edytor kodu to umożliwia. Hurtowo - Gżegżółka. Cytat Kazdy plik z osobna musze edytowac i zmieniac na UTF-8 ? Tak. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Tak. no to mam prze****** ![]() a co z tym katalogiem? czemu jest nieprawidlowy? znajduje sie w : layout/components/sonda -------------------- Pesymista widzi ciemny tunel. Optymista widzi światełko w tunelu. Realista widzi światło pociągu. Maszynista widzi trzech debili na torach.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.07.2025 - 19:01 |