![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 686 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam
Mam taki kawalek kodu html : I teraz chce przy pomocy klikniecia w ten link przeslac jego tytul metoda post wiec robie tak :
Ale nic sie nie przesyla, wiem ze blad jest w drugim parametrze funkcji load(), o ile mi wiadomo slowko this w tym parametrze odnosi sie chyba do $('a[href="aktualnosci.php"]') wiec wydaje mi sie ze powinno znalezc ten atrybut, ale niestety...... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 38 Dołączył: 24.02.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
W tym wypadku, $(this) będzie odwoływac się do $('#content_bottom').
A jak chcesz pobrać title linku to spróbuj znowu się bezpośrednio do niego odwołać: Kod $('a[href="aktualnosci.php"]').attr('title'); Daj znać jak nie zadziała, a najlepiej co wyświetli konsola Firebug. Pozdrawiam. Ten post edytował Fantazyn 18.09.2009, 10:09:36 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 7 Dołączył: 29.04.2009 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm nie mam pewności co do tego, czy faktycznie te dane wysłałeś POST'em. Upewnij się, że w GET nie masz żadnych danych.
A poza tym czy skrypt ładuje w ogóle ten plik? Czy masz jakiś błąd w konsoli? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 686 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Ok, dziala, dziekuje
Kurcze, nie tej osobie dalem pomogl, Kasyx nie powinen dostac pomog ![]() ![]() Ten post edytował Wolfie 18.09.2009, 10:12:49 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 00:08 |