![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 6.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem Początkujący chciałem zainstalować na lycosie php-nuke ale cos mi to nie idzie mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak to zainstalować ... albo podać linka jak zainstalować THX z góry
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 199 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2004 Skąd: Czymiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
eeeeeeeeee w google w pisz
Kod +nuke +instalacja +lycos
i znajdziesz tam stronke gdzie jest napisane to jak dla dziecka KROK PO KROKU ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Juz pisalem w czesniejszym temacie cos na ten temat:
http://www.cms.riklaunim.ekonto.net/index....ewpage&pageid=2 Ten link jest do Faq-u jak zainstalowac php-nuke. Radze tez przeszukac to forum bo takich tematow bylo sporo!! (jak pamietam) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ej no, ten link do FAQ jest niczym i nie pisze o lycosie...
a my tu potrzebujemy pomocy jak zainstalować phpnuke na lycosie ,a nie na własny serwer z krasnalem blablabla ! na lycosie ma tylu błędów w phpnuke, jeden przykład: Kod Fatal error: Call to undefined function: themeheader() in /data/members/free/tripod/uk/m/a/t/mat11265/htdocs/nuke/html/header.php on line 47
wygląda na to ,że na lycosie brakuje funkcji themeheader(); |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Lycos nie ma tej funkcji, ponieważ jest to funkcja Nuka a nie php.
Sprawdź, czy dobzre uploadowałes pliki na serwer. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no cóż tego kodu themeheader(); znalazłem rozwiązanie w http://forum.php.pl/viewtopic.php?t=10398&...ghlight=phpnuke ...
a teraz pierwszy krok był login, hasło i email już wypełniłem, a drugi krok adminID, password, securitycode (obrazka nic nie pokazuje), typeseccode ![]() ![]() niby jak ? mam drugi raz powtarzać ? skąd mogę wpisać ? a kod ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 13:12 |