![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2009 Skąd: Polska ;) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest to mój pierwszy post na tym forum, więc pragnę się przywitać
![]() Mam pewien problem, a mianowicie: Mam plik index ( chyba wszystko dobrze, pisany z poradnikiem ![]() Mój index: Mój plik Style:
Jeśli macie jakieś propozycje, proszę piszcie ![]() Z góry dziękuje ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Lecz w gdy próbuje uruchomić stronkę, wyświetla się ona, lecz jest ona niepoukładana. A załączasz jakoś ten CSS...? Poza tym:
Co tu robi HTML? -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2009 Skąd: Polska ;) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A załączasz jakoś ten CSS...? Poza tym:
Co tu robi HTML? Załączasz tzn ? Hmm.. tak było w poradniku e/ dobra już CHYBA wiem jak to zrobić ![]() e2/ Na jakimś forum napisali przykład, że w style.css na początku wstawić: Kod <html> <head> <meta name="author" content="xx" /> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" /> <title>RedTie</title> </head> <style> Wstawiłem to, lecz nic to nie dało ![]() ![]() e3/ Oba pliki są w takim samym kodowaniu Ten post edytował sYa_TPS 15.09.2009, 18:08:14 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat e2/ Na jakimś forum napisali przykład, że w style.css na początku wstawić: Kto Ci takich głupot naopowiadał? Pokaż linka do tego forum. Cytat e/ dobra już CHYBA wiem jak to zrobić Google: link rel -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 10:34 |