![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
troche nie na temat ale nie mam gdzie sie zapytać.
Jakie książki o adobe flash cs3 polecacie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 1 Dołączył: 23.02.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
nie znam żadnych polskich ale jak dajesz rade choć trochę po angielsku to sprawdz na lynda.com
-------------------- dla reklamobiorcow, hull, strony
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no prawda tylko po angielsku musisz się angielskiego poduczyć chyba że znasz ja tam znam po polsku możę kiedyś będą.
-------------------- Sygnaturka niezgodna z regulaminem. /webdice
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 20 Dołączył: 13.02.2010 Skąd: Kęty Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
troche nie na temat ale nie mam gdzie sie zapytać. Jakie książki o adobe flash cs3 polecacie? Książki Ci nic nie powiedzą, tam jest sama durnowata teoria. Kurs wideo jest o wiele lepszy a na dodatek tańszy. Ja polecam Ci http://eduweb.pl/kursy/flash/ . Lektor jest świetny, (miły głos) mówi wszystko o Flashu to co potrzeba. Sam korzystam z jego kursów ![]() -------------------- Fotografia, projektowanie stron WWW | web-coding.pl - HTML 5 i CSS 3 - już w krótce ;)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 1 Dołączył: 23.02.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
ale tam są płatne kursy...czyli lipa na maxa...jest mnustwo darmowych..wystarczy wpisać 'tutoriale' albo 'nauka' i konkretna nazwa programu
-------------------- dla reklamobiorcow, hull, strony
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 20 Dołączył: 13.02.2010 Skąd: Kęty Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale tam są płatne kursy...czyli lipa na maxa...jest mnustwo darmowych..wystarczy wpisać 'tutoriale' albo 'nauka' i konkretna nazwa programu Z tym, że tam masz wytłumaczone, przez dobrego lektora, a w necie jest pełno kopii ![]() ![]() -------------------- Fotografia, projektowanie stron WWW | web-coding.pl - HTML 5 i CSS 3 - już w krótce ;)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 31.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja korzystam z książki Flash CS3 Professional Biblia, dobra książka jej indeks wyrazów zastępuje mi google, nie zawodzi mnie póki co. (Dodam że przed zakupem przerabiałem kilka video-kursów).
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.06.2025 - 02:54 |