![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 23.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie! Mam nie lada problem, ostatnio, nie wiedzieć czemu, gdy wysyłam wiadomość za pomocą funkcji mail() dochodzą wiadomości do wszystkich użytkowników prócz użytkowników poczty interia.pl
Konkretniej maile dochodzą, ale puste oto kod mojej funkcji mail (nie działa zarówno na text/plain jak i text/html)
Może ktoś z Was wie coś na ten temat |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
phpMailer poczytaj w google
Ten post edytował Wicepsik 14.09.2009, 19:11:30 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
a co to ma do obiektowki?? No patrz gdzie piszesz... przenosze.
moze interia traktuje twoje maile jako spam ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 23.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a co to ma do obiektowki?? No patrz gdzie piszesz... przenosze. moze interia traktuje twoje maile jako spam ![]() Trafiają elegancko do skrzynki odbiorczej, ale puste, co do klasy phpMailer, właśnie staram się jak najmniej korzystać z gotowych klas, chcę się podszkolić. Udało mi się z tym uporać, wystarczyło dodać więcej headerów:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 02:24 |