![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2009 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam właśnie robię galerie foto ślubnych zdjęć i napotkałem problem. PLEASE HELP me
OPIS PROBLEMU: mam plik index.php w którym ma klawisz
Podstrony wczytywane są do content_box
W tym samym folderze znajdują się pliki galerii umieściłem je do wglądu na serwerze www.go-ctr.com/pliki/gallery.zip są tam 4 pliki galeria1.php, picture.php, config.cfg.php i gallery.css. Po kliknięciu na link wczytuje się poprawnie plik galeria1.php i tworzy miniatury zgodnie z configiem problem w tym że po kliknięciu na miniaturę lub wygenerowany link do dalszej części galerii strona się otwiera ale osobno a nie jest wczytana do content_box. Kod pliku galeria1.php podejrzewam że problem jest gdzieś tutaj. fotki zgodnie z configiem w folderze foto/images1/ helooo ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pokaz jak wyglada ten link z miniatury.
-------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2009 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
od katalogu głównego wyświetla mi się taki link galeria1.php?img=0
Kod w pliku galeria1.php
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A dodaj w <a href="" target="_self" >
-------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:55 |