![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 7 Dołączył: 5.08.2009 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej, przerabiam stronę na obiektową i chciałbym również formularze w ten sposób przetwarzać, czyli hmm.. no właśnie nie mam pomysłu jak się za to zabrać
co miała by zawierać klasa , zanim zacznę sam kombinować może ktoś zna jakieś strony z rozpisanym pomysłem na to, nie chodzi mi o gotowe rozwiązanie tylko o sposób podejścia do problemu. Nie chcę stwierdzić w połowie roboty, że wszystko zaprojektowałem od d... strony. Albo ktoś rzuci jakimś ogólnym sposobem podejścia do problemu. -------------------- "Istnieją dwa sposoby projektowania oprogramowania. Można napisać je tak prosto, że w oczywisty sposób nie będzie w nim niedoskonałości; można też uczynić je tak skomplikowanym ,że nie będzie w nim żadnych oczywistych niedociągnięć.Pierwsza metoda jest znacznie trudniejsza." C.A.R Hoare
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zacznij od przeszukania forum, było kilka tematów na ten temat. Np: http://forum.php.pl/index.php?showtopic=11...p;hl=formularze
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 04:36 |