![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Właśnie tworzę stronę, na której będę zamieszczał swoje prace graficzne. Mam pewien problem w galerii. Adres do niej to http://webportfolio.freehost.pl/galeria.html
Widzimy cztery okienka: Webdesign, Grafika użytkowa, Foto Retusz oraz inne. Każde okienko jest jako osobny div. Przykładowo div do okienka Webdesign: ![]() Chciałbym, aby w tym okienku, a dokładniej na białym tle wyświetlał się obrazek o wielkości tego białego kwadracika. Po kliknięciu w ten obrazek aby go powiększało. Z prawej i lewej strony tego białego okienka planuję stworzyć przyciski następny i poprzedni, które będą zmieniały obrazki. Za bardzo nie mam pojęcia jak to zrobić. Może ma ktoś jakieś gotowce? Porady? Z góry dziękuję za pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Panie też chciałbym żeby ktoś mi dał gotowca takiego jak ja chcę bo niestety jestem leniem.
Na forum jest wyszukiwarka i google poszukaj coś o galeriach. Jak dla mnie możesz użyć slideboxa lub pochodnego poszukaj a będziesz miał odpowiedź. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki sprawdzę tego slideboxa. Jeszce jakieś propozycje?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz taki coś jak ajaxrain.com znajdziesz tam mnóstwo propozycji odnośnie galerii
Ten post edytował potreb 13.09.2009, 18:21:04 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
A jak wykonać taki skrypt, dzięki któremu będzie można przełączać zdjęcia. To znaczy widzimy zdjecie01 po kliknięciu w odnośnik przejdzie na zdjecie02?
Ten post edytował BiQ 13.09.2009, 18:53:41 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 332 Pomógł: 294 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: Olkusz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to zależy co dokładnie chcesz zrobić - ale w dużym skrucie masz samą ideę jak robić by nie wstawiać pustego obrazka:
http://www.doman.art.pl/kursjs/kurs/obrazki.html -------------------- Jeśli twoja ręka rusza do przodu powstrzymaj swój gniew; gdy wyprzedza cię twój gniew - wycofaj rękę.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 23:28 |