![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam oto taka funkcję:
I wszystko pięknie puki są wyniki. Jeśli nie ma rekordu w bazie który spełnia to zapytanie to wywala mi error. Jak skonstruować if'a żeby sprawdzał czy jest błąd czy nie? Ten post edytował sadistic_son 13.09.2009, 17:06:48 -------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 875 Pomógł: 122 Dołączył: 2.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zifuj mysql_num_rows w takim razie...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Próbowałem już tak wcześniej i teraz też i wywala:
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in D:\xxx\functions.php on line 490 To dziwne bo zapytanie jest ok bo jesli sa jakies rekordy to wszystko bangla jak powinno. Ten post edytował sadistic_son 13.09.2009, 17:31:01 -------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 875 Pomógł: 122 Dołączył: 2.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Więc coś źle napisałeś... pokazuj kod...
|
|
|
![]()
|
|
To tylko jedna funkcja:
-------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
|
|
![]()
|
|
No to teraz poczytaj sobie jeszcze jakiego argumentu oczekuje mysql_num_rows i jeszcze raz popatrz na swój kod...
|
|
|
![]()
|
|
Oj zmęczony jestem nooo, cały dzień przy php
![]() Ten post edytował sadistic_son 13.09.2009, 17:48:11 -------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:39 |