![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 12.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam na stronie formularz i żeby go zobaczyć trzeba się zalogować. Każdy admin ma swój nick. Moje pytanie brzmi, jak zrobić aby w formularzu w polu
<input type="text" name="admin" value="" /> umieścić skrypt php, który będzie pobierał nick zalogowanego admina i wpisywał go do tego pola i jak ma wyglądać ten skrypt. Moja nazwa pola nicków admina w bazie mysql to uname Ten post edytował SaveD 12.09.2009, 21:59:03 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 157 Pomógł: 32 Dołączył: 24.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam na stronie formularz i żeby go zobaczyć trzeba się zalogować. Każdy admin ma swój nick. Moje pytanie brzmi, jak zrobić aby w formularzu w polu <input type="text" name="admin" value="" /> umieścić skrypt php, który będzie pobierał nick zalogowanego admina i wpisywał go do tego pola i jak ma wyglądać ten skrypt. Moja nazwa pola nicków admina w bazie mysql to uname Pokaż skrypt logowania, to Ci napiszę. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 2 Dołączył: 18.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 12.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ah no tak, dzięki ci:D
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 10:06 |