![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Oferuję pocięcie i zakodowanie szablonu aukcji Allegro z dostarczonego do mnie pliku .psd lub adaptacje istniejących stron / szablonów na potrzeby Allegro. Szablony testowane są na specjalnej stronie Allegro, dzięki czemu mogę zagwarantować poprawne wyświetlanie szablonu w przeglądarkach tj. Opera, Mozilla Firefox, Internet Explorer (bez wersji 6), Google Chrome. Posiadam ogromne doświadczenie przy tworzeniu tego typu szablonów. Od 4 lat zajmuję się tworzeniem stron HTML przy zastosowaniu CSS oraz tworzeniem skryptów w Java Script (również przy pomocy frameworka jQuery) i programowaniem w języku PHP. Mogę wystawić fakturę VAT, ale prosiłbym o kontakt w tej sprawie. Przykładowa praca http://mppl.hostnolimit.eu/mma.html Kontakt: - GG: 10998435 - nr. tel mogę podać przez PW - adres email również PW Cena: - cena waha się od około 20zł za prosty szablon do około 60 - 80zł za szablon z dużą ilością grafiki i bardzo zaawansowany - średnia cena dla projektów wynosi 30 - 40zł Pozdrawiam, Mateusz! Ten post edytował thek 21.01.2011, 15:38:07 -------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 23:56 |