![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 1 Dołączył: 10.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam oto takie zapytanie sql
która tworzy tabele komentarze oraz taki kod php który powinien dodać dane do tabeli komentarze ,lecz tego nie robi
.Nie wiem co jest źle nawet jeśli zapytanie realizowanie za pomocą php będzie wyglądać tak
to dane się nie dodają do tabeli. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Możesz mi powiedzieć, co to ma być? (vide: "uszy") -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 1 Dołączył: 10.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przepraszam ,że się dziś dopiero odzywam.Więc tak to linijka o którą pytasz to po prostu przykładowe wypełnienie.Próbowałem coś sam zrobić ,ale nie wiem co jest nie tak uprościłem trochę kod , oto i on
Po wykonaniu tego kodu wiem ,że połączenie jest nawiązane lecz zapytanie nie jest realizowane.Dodaje też kod sql którym tworze tabele
Ten post edytował plsd 12.09.2009, 11:29:11 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 875 Pomógł: 122 Dołączył: 2.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie używałem jeszcze PDO więc nie wiem czy to to ale nie zamknąłeś nawiasu w zapytaniu:
Ewentualnie dodaj sobie PDOStatement->errorInfo i będziesz wiedział gdzie masz błąd... Ten post edytował nowotny 12.09.2009, 11:46:20 |
|
|
![]()
|
|
dzięki rzeczywiście taka mała rzecz ,a tyle problemów.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 23:05 |