![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 287 Pomógł: 10 Dołączył: 22.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć
Jak mam zrobić kilka rzeczy, opisze w punktach: 1. Coś takiego jak jest na tym forum, zaznaczam np. PHP i pokazuje mi się w nazwie tematu. 2. Selektor plików tak aby wysyłał go na mój serwer www i pokazywał do niego link jako nazwa wrzuconego pliku: Plik nazywa się test.zip, pokazuje mi link: www.adres./test.zip 3. Jak zmienić Index Of Download np. jak na danej stronie nie ma pliku grafiki (indexu) to pokazuje pliku do pobrania. Jak mogę zmienić tego wygląd np na taki: http://www.wireshark.org/download/ 4. Jak mam zrobić zakaz podanych nazw tematów do MyBB? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 18 Dołączył: 7.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. JavaScript.
2. Wysyłasz plik, zapisujesz jego nazwę gdzieś do bazy, później pobierasz z bazy te nazwy i robisz zwyczajny link: naza.pl/katalog/plik 3. Listowanie katalogów. 4. Jakaś tablica, później przy dodawaniu tematów sprawdzasz (jakąś pętlą np. foreach) czy temat nie jest taki jak element tablicy, lub nie zawiera słów z tej tablicy, luib nie jest podobny. Na gotowca nie masz raczej co liczyć. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.07.2025 - 12:18 |