![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 6.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam problem z uzyskaniem nazwy modułu w pliku template'a, używam $request->getParameter() w następujący sposób:
Chciałbym aby id znacznika body zależało od uruchomionego modułu. A przy takiej składni wyświetla mi białą stronę (IMG:style_emoticons/default/sciana.gif) Może ma ktoś pomysł co robię źle, a może w pliku widoku nie można używać metody getParameter()(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) quurcze przecież nie mam obiektu $request więc się nie da tak (IMG:style_emoticons/default/angrysmiley.gif) ,ma ktoś pomysł jak ten problem rozwiązać?? Ten post edytował ceieneka 10.09.2009, 14:39:46 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 879 Pomógł: 189 Dołączył: 14.06.2006 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, mam pomysł
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 6.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki men męczyłem się z tym ze dwie godzinki, a tu taki banał (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 07:46 |