![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 1 Dołączył: 20.01.2008 Skąd: Bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym zrobić tak że jeżeli użytkownik nie jest zalogowany w prawym menu wyświetlał się formularz logowania (funkcja MENU_PRAWE), a gdy jest zalogowany zamiast formularza logowania wyświetlił się panel admina (MENU_ADMIN). Zrobiłem taki skrypt i niestety nie działa. Nawet po zalogowaniu wyświetla się formularz logowania
index.php:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 18 Dołączył: 7.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 623 Pomógł: 11 Dołączył: 1.01.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po pierwsze: session_start() powinno być na samym początku pliku (tuż za "<?php")
Po drugie: Twój warunek powinieny wyglądać chyba tak: Po trzecie: sprawdź, czy sesja 'admin' na pewno istnieje i ma wartość "ok" Ten post edytował sweter 10.09.2009, 14:55:39 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A mozebys tak wkleil jeszcze kody tych funkcji co?
-------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 20:38 |