![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 1 Dołączył: 29.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Poszukuje cierpliwej osoby która pomogła by mi w nauce Zend frameworka. Obecnie dłubie przy takim niby portalu społecznościowym do szkoły na zaliczenie przedmiotu, idzie mi to średnio, ale w większości w googlach znajduje odpowiedzi na napotykane problemy, co sprawia ze wyświetla się to co powinno choć czasem mam wrażenie że można było coś zrobić inaczej - lepiej. Może przedstawię moją wizję tej pomocy w nauce, przyszły mentor dawałby mi jakieś małe "zlecenie"/"problem"/"coś do zrobienia" ja bym to coś postarał się wykonać na podstawie informacji z googli, a następnego dnia ( albo przy następnej okazji, nie liczę na to za taka osoba siedziała by zemną codziennie i mnie niańczyła bez przerwy), oceniła jakość i sposób wykonania "zadania" i powiedziała jak to powinno być prawidłowo zrobione. Wszystko fajnie, ale pewnie czytając to myślisz sobie, ale co Ty będziesz z tego miał po za straconym czasem który mógłbyś poświecić na przeglądanie "nowości" w necie, otóż ja widziałbym to w ten sposób Ty teraz pomógłbyś mi w nauce a ja potem na drodze rewanżu mógłbym pracować dla Ciebie. 65 osób obejrzało ten temat i żadna nie wyraziła chęci pomocy, dlatego ponawiam apel |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cóż... nie mam złych intencji, ale spróbuję Ci zaoszczędzić czasu.
Cytat 65 osób obejrzało ten temat i żadna nie wyraziła chęci pomocy, dlatego ponawiam apel Powód: Cytat Wszystko fajnie, ale pewnie czytając to myślisz sobie, ale co Ty będziesz z tego miał po za straconym czasem który mógłbyś poświecić na przeglądanie "nowości" w necie, otóż ja widziałbym to w ten sposób Ty teraz pomógłbyś mi w nauce a ja potem na drodze rewanżu mógłbym pracować dla Ciebie. Sorry za szczerość, ale taka "odwdzięka" jest co najmniej głupia. Niestety nie liczyłbym na Twoim miejscu, że ktoś się zgłosi. -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 1 Dołączył: 29.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm gdy pisałem tego posta nie wydawało mi się "głupim" pomoc w nauce jakiejś technologii, a skoro nauczyłbym go dobrze coś robić to czemu miałby nie móc odpracować tego czasu.
Bo chyba te 130 osób nie oczekiwało kasy, z góry w temacie jasno napisałem wolontariat i to żądnych tylko pieniędzy powinno odstraszyć. Ten post edytował SHARKI 14.09.2009, 03:20:08 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi mi m. in. o to, że nie będzie się komuś chciało Ciebie uczyć, skoro możesz to sam zrobić, np. czytając książki albo idąc na kurs. Dla kogoś innego to zwyczajna strata czasu. Może w tym czasie zrobić coś innego - pożytecznego.
-------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 14:55 |