![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 2 Dołączył: 4.08.2009 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, i zwracam się do was z prośbą o opisanie mi portów w kompie, nie chodzi mi o jakieś referaty itp.
Tylko coś prostego np port od myszki(fioletowy) PS2 < chyba No bo właśnie nie jestem tego pewien a zgubiłem notatki ![]() Pomożecie? ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Google nie działa ?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 2 Dołączył: 4.08.2009 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
działa i cały czas szukam, ale niektóre jakoś inaczej się nazywają. Nie możecie pomóc? już mam tyle http://krzysiekkcn.pl/utk.html
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 170 Pomógł: 40 Dołączył: 14.08.2008 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
opisywać nie będę od tego jest wujek google ;]
PCI, PCI-X, PCI Express, MiniPCI, VESA Local Bus, ISA, EISA, MCA, AGP, AMR, LPT, PCMCIA, SATA, SCSI, VGA, IDE więcej nie pamiętam;] (tak wiem jakieś 50% z powyższej listy już dawno "wymarło") |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Cytat działa i cały czas szukam, ale niektóre jakoś inaczej się nazywają No a jak szukałeś? Fraza "długi port na kompie" ? Ostatnio miałeś podobny problem ze złączem RS-232. Też zgubiłeś notatki? Cytat Witam, nazywam się Krzysztof Marcinowski. Tworzę strony internetowe oparte na kaskadowych arkuszach stylu (CSS) z elementami FLASHA, zajmuję się aktualizacją obecnych stron www (Poprawa ich grafiki, skryptów oraz skrócenie kodu) oraz ich administracją w razie potrzeby. Mogę pomóc w wyborze taniego i szybkiego serwera hostingowego oraz załatwiać wszelkie formalności. Człowieku, jak Ty możesz komukolwiek w czymkolwiek pomóc, jak Ty nie potrafisz sobie w takich prostych sprawach poradzić, jak ustalenie nazwy portu od myszy czy monitora i znalezienie paru słów na ten temat w internecie? Nie chcę być złośliwy ani Cię dołować, chcę Ci tylko uzmysłowić, że dopóki nie nauczysz się: - samodzielnie myśleć - samodzielnie rozwiązywac problemy, nawet tak "poważne", jak te, z którymi tu przychodzisz - korzystać z narzędzi, które masz w kompie na wyciągnięcie ręki (wyszukiwarki, wikipedia, strony tematyczne) to osiągniesz wielkie gó...o. Zajrzałem pod podany przez Ciebie link. Od kiedy to WAN, WLAN, HDD czy router to są PORTY W KOMPUTERZE ?!?!? Myśl, człowieku, myśl. Użyj czasem tego, co masz pod czapką, a nie patrz tylko naokoło, kto by mógł za Ciebie odwalić. -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Zamykam. Totalna bezczelność + crossposting.
Cytat Witam, i zwracam się do was z prośbą o opisanie mi portów w kompie, nie chodzi mi o jakieś referaty itp. Tylko coś prostego np port od myszki(fioletowy) PS2 < chyba Wybacz, ale już w podstawówce potrafią sobie znaleźć wypracowania na polski w wikipedii. Na zachętę dostajesz ostrzeżenie. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 07:30 |