![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, to mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość.
Nim go napisałem, przekopałem google i to forum nieznajdując DOKŁADNIE odpowiedzi na moje pytanie. Jest sobie plik: profil.php:
Po kliknięciu przycisku, strona przenosi się z parametrem '?vote=$mysql_id' i otwiera plik z szablonem glosu, oddaj_glos.php:
Nie proszę o sprawdzanie poprawności kodu, bo to nie problem gdzies wygrzebać w google... Największy problem sprawia mi to, ze w zaleznosci od warunku, strona ma przejsc pod adres: '?polityk=$mysql_id' albo: '?polityk=$mysql_id&bad=tak' Próbowałem róznych sposobów... ale przeglądarka sama nie chce zmienić adresu ani 'wczytać tego parametru'. Proszę o jakieś porady, nie odsyłać do manuala, bo kiepsko znam angielski. Pozdrawiam ! ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 673 Pomógł: 106 Dołączył: 31.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Największy problem sprawia mi to, ze w zaleznosci od warunku, strona ma przejsc pod adres: '?polityk=$mysql_id' albo: '?polityk=$mysql_id&bad=tak' header -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 15 Dołączył: 18.03.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ja dodam od siebie tyle, że ciastko można usunąć i głosować znów, możesz jeszcze sprawdzać IP głosującego i zapisywać go do bazy, ale tu znów problem ze zmiennym, aczkolwiek lepiej tak niż przez cookie.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
r4xz, jest wporządku ale w momencie gdy podaję ścieżkę:
'index.php?polityk=$mysql_id' lub 'index.php?polityk=$mysql_id&bad=tak' a ja wcale nie chcę dodawać do linku index.php i tu klops bo się hearder wysypuje. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:34 |