![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 68 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
witam
z gory przepraszam jesli zle opisalem tytul tematu ![]() mam taka linijke w kodzie: dodatkowo mam takie pola oraz oczywiscie przycisk SUBMIT! Funkcja dodaje komentarz/reklame, ktora mozna kupic za 50punktow za kazdy ZNAK (litera, cyfra, spacja itp...) Chce dodac jeszcze //Gwiazdka nr.1 //Chce by w tym miejscu byla caly czas aktualizowana zmienna $koszt. //Przy kazdym dodaniu znaku, w miejscu "Gwiazdka nr.1" ma sie zmieniac koszt danej reklamy/komentarza. //Przyklad: // // Tytuł: Reklama // // Opis: Opis // // W tym przypadku koszt reklamy bedzie wynosil ilosc znakow czyli 11, pomnożyć przez 50 == czyli 550punktow // i chce zeby w polu "Gwiazdka nr.1" bylo pokazane "550" // Po dodaniu kolejnego znaku, automatycznie powinno sie pokazac "600" (bez odswiezania strony czy klikania na dodatkowy przycisk) To jest moj problem. Prosze o pomoc, nigdy nie spotkalem sie z funkcja ktora odswieza automatycznie i nie mam zielonego pojecia jak to zrobic. Pozdrawiam, konradmm |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 06:32 |