![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 1 Dołączył: 29.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam taki problem, uruchamiam MySQL Administrator'a i wszystko pięknie działa, ale jak wybieram
"Narzędzia -> MySQL Query Browser" wyskakuje mi taki błąd: ![]() jest on pewnie wynikiem braku spacji pomiędzy parametrem a jego wartością, np "-uroot" zamiast "-u root". Jak sprawić żeby MySQL Query Browser odpalał się poprawnie za pośrednictwem MySQL Administrator'a? Nie mam wpływu na w/w parametry przewaliłem XML'e od MySQL Administrator'a ale tam nic takiego nie znalazłem. Jak odpalam MySQL Query Browser'a bezpośrednio z katalogu gdzie się znajduje to działa również bez problemu. Dodam, że używam WinXpPro. Problem rozwiązany. Powodem komunikatu była zła ścieżki do pliku MySQL Query Browser.exe Błąd był w rejestrze. Po wpisaniu w START -> URUCHOM komendy regedit wyszukałem tekst "D:\Moje Dokumenty\#Install" Znalazłem tam wpis dotyczący MySQL Query Browser i poprawiłem ścieżkę na dobrą. Teraz działa bez problemu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.06.2025 - 21:03 |