![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Loguje się na nk za pomocą curl i chce pobrać ostatnich 3 użytkowników którzy odwiedzali mój profil wszystko jest ok tylko mam problem z wyrażeniem.
Informacje trzeba wciągnąć z kodu:
Próbowałem tak:
i inne części kodu jeszcze wklejałem ale nic z tego. Pozdrawiam -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2003 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli nie musi być to koniecznie regexp i nie przeszkadza Ci korzystanie z zewnętrznych bibliotek, to pomocny może być np php-selector
Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 19 Dołączył: 7.09.2009 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Próbuj coś z
preg_match_all("#<span class=\"avatar_user_name_txt\">(.*)</span>?#",$data,$found); echo "<pre>"; print_r($found); echo "</pre>"; gdzie $data to ten kod co wkleiles |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ze spanem działa ale to wyświetla wszystkie avatary a ja chce tylko gości
zmieniłem na
ale otrzymuje pustą tablice ;/ divów nie chce wyłapywać edit: muszę przejść przez szereg divów
potem przez link i zamknięcie diva a potem dopiero dostać się do danych
Ten post edytował Lejto 8.09.2009, 19:23:04 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 143 Pomógł: 19 Dołączył: 7.09.2009 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a ktore dane chcesz wyciagnac? te XXX ?
jak tak to to co podalem wyzej jest ok... Czym tu sie odroznia ze sa to avatary wszystkich, a ktore gosci? Pokaz miejsce w kodzie, przeformatuj go... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 07:31 |