![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 174 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2009 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Chcę stworzyć przetłumaczoną wersję strony freeappalert.com
Chciałbym aby kategorie aplikacji, wszystkie nazwy były przetłumaczone (i najlepiej jeżeli np. skrypt rozpoznawałby że np. Games to gry i sam to tłumaczył). Chciałbym oczywiście zrobić inny układ strony jednak chcę aby treści były samoistnie uaktualniane. Czy w ogóle da się zrobić coś takiego?
Powód edycji: [Spawnm]: przenoszę
-------------------- Zapraszam na www.ciekawatechnika.com
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Skontaktuj się z twórcą tamtej strony , on ci odpowie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 174 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2009 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Z tego co wiem strona nie posiada własnego API oraz kontakt z właścicielem strony może być nieco trudny... Dlatego pytam tutaj...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 012 Pomógł: 109 Dołączył: 26.09.2003 Skąd: nexis.pl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mniej więcej taki wynik: http://translate.google.pl/translate?hl=pl...appalert.com%2F
Otrzymasz korzystając z API od Google Ten post edytował nexis 7.09.2009, 14:31:37 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
To ja ci odpowiadam że musisz się skontaktować bo nawet jeśli by się dało to bez zgody właściciela było by to łamanie prawa.
A jeśli problem to bariera językowa to czas sięgnąć po kurs ![]() Nexis on nie pisał że chce przetłumaczyć obecną tylko chce mieć własną stronę z przetłumaczoną treścią obecnej.
Powód edycji: [Spawnm]:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 012 Pomógł: 109 Dołączył: 26.09.2003 Skąd: nexis.pl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nexis on nie pisał że chce przetłumaczyć obecną tylko chce mieć własną stronę z przetłumaczoną treścią obecnej. A ja podałem mu link do API, które pozwala na takie operacje. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Dzięki, już wiem jak to zrobię. Mam jeszcze pytanie (wiem, że niezbyt tematyczne). Czy da się napisać taki skrypt, który kontrolowałby AppStore (sklep z aplikacjami od Apple) tak, abym widział wszelkie zmiany cen tych aplikacji?
|
|
|
![]()
|
|
Czy da się napisać taki skrypt, który kontrolowałby AppStore (sklep z aplikacjami od Apple) tak, abym widział wszelkie zmiany cen tych aplikacji? Da się. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Wiem że to głupie ale czy mogę prosić kogoś o napisanie takowego? Żeby działał tak samo jak ten ze strony (aby wyświetlał przeceny z $ na free). Jeżeli jeszcze by mógł sprawdzać co jakiś czas czy nadal są free (i usuwał z listy jeżeli nie) to byłoby super. wiem, że ktoś chciałby od razu za to pieniądze ale ja chcę aby skrypt był dla ludzi tematycznie związanych więc nie jestem w stanie za niego zapłacić...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 09:20 |