![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 0 Dołączył: 17.02.2004 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak moge wykonać kopie bazy mysql z poziomu panelu administracyjnego swojego serwisu a potem np. ją przywrócic. Był bym wdzięczny jak ktos by mi zaoferował jakis skrypcik
Z góry dziekuje i pozdraeiam! -------------------- Człowiek boi się tego czego nierozumie
--- Blog początkującego programisty |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 105 Pomógł: 0 Dołączył: 7.09.2002 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a słyszałeś o phpMyAdmin http://www.phpmyadmin.net/
-------------------- Inni dążą do doskonałości, ja nie muszę ;)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 2.03.2004 Skąd: Ziemia Giżycka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli chcesz zrzucić całą bazę:
Kod mysqldump -u username --password=password --all-databases > file.sql
-------------------- My name is Luke... Lucky Luke
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 0 Dołączył: 17.02.2004 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Phpmyadmin słyszałem i uzywam a chodzi mo funkcje która obsługuje tworzenie kopii bazy danych np. Forum gdzie jest np.6 róznych tabeli i chce żeby zrobił kopie tzw. bezpieczeństwa wraz ze wszystkimi wartosciami tabeli?
![]() Pozdrawiam Ps jak zastosować tą funkcje Kod mysqldump -u username --password=password --all-databases > file.sql
Gdzie to wpisać? ![]() -------------------- Człowiek boi się tego czego nierozumie
--- Blog początkującego programisty |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 12:13 |