![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 269 Pomógł: 7 Dołączył: 12.10.2006 Skąd: Newcastle Upon Tyne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Próbuje dodac do mojego fadeTo dodatek typu Wszystkie inne przegladarki
Tylko internet explorer
lub bylo tak
this.style.removeAttribute('filter'); jest wymagany do nadania czcionce gladkich krawedzi bo zrobieniu animacji problem jest taki ze to wywala skolei Firefoxa wiec musze tylko dodac ten kawalek jak jest IE tyle ze jak te dwa demka co dalem nie dzialaja. Moze ktos wie jak wykryc w tym przypadku ie i dodac ta linijke. THX Ten post edytował Spyder 7.09.2009, 00:31:59 -------------------- Portfolio
Windows Vista Business SP1 DELL VOSTRO 200, Intel Core2 DUO E4600 2.4GHz, 3 GB RAM, ATI Radeon HD 2400 Pro, Screen DELL 22" Pomogłem ci -> Kliknij "Pomógł" -> Dzięki |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Efekt pojawiania w IE zależy właśnie od filtra; jeśli go usuniesz, nici z półprzezroczystości...
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 269 Pomógł: 7 Dołączył: 12.10.2006 Skąd: Newcastle Upon Tyne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestes w bledzie to jes wlasnie technika pozbycia sie brzydkich czcionek. Poczytaj tu:
http://blog.bmn.name/2008/03/jquery-fadein...eartype-glitch/ Moje pytanko jest tylko jak zrobic zeby ta linijka byla rozpoznawana tylko przez IE -------------------- Portfolio
Windows Vista Business SP1 DELL VOSTRO 200, Intel Core2 DUO E4600 2.4GHz, 3 GB RAM, ATI Radeon HD 2400 Pro, Screen DELL 22" Pomogłem ci -> Kliknij "Pomógł" -> Dzięki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Źródła jQ:
Trochę mi się to w głowie nie mieści, ale cóż... Zresztą, w komentarzach parę osób zgłaszało problemy... A jeśli chodzi o problem z działaniem - masz komentarz warunkowy, a gdzie zdarzenie? -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Niestety to nie dziala...
-------------------- Portfolio
|
|
![]()
|
|
Pokaż, co zrobiłeś.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 4 Dołączył: 14.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Komentarze warunkowe nie będą działać, bo to komentarze HTMLa, nie JS.
Ja zawsze robię tak: Dodaję swoją metodę, usuwającą problem z ClearType:
I tej metody używa się dopiero PO animacji przezroczystości, czyli w tzw. callback function, dodawanej jako trzeci argument:
W zasadzie to sprawdzanie przeglądarki możesz przenieść do definicji metody. Powinno pomóc. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 19:03 |