![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 5.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam czy mógłby mi ktoś pomóc co mam zmienić w css by w IE wyświetlało sie menu poziomo a nie pionowo?
oto strona testowa: www.debno.com/test którego znacznika nie rozumie IE nie mam pojecia... probowałem juz na rózne sposoby... z góry dziekuje |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 389 Pomógł: 141 Dołączył: 11.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Śmietnik w tych stylach to masz straszny. Poszukaj czegoś dla siebie http://css.maxdesign.com.au/listamatic/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 5.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wylistuje część css, który dotyczy menu , bo chciałbym wiedzieć czego nie rozumie IE:
#navwrapper { height: 42px; width: 940px; margin-top: 0px; margin-right: auto; margin-bottom: 0px; margin-left: auto; background-color: transparent; background-image: url(images/nav-bg.png); background-repeat: no-repeat; background-attachment: scroll; background-position: 0% 0%; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 20px; } #horiz-menu li (line 595) { float: left; padding-top: 0pt; padding-right: 10px; padding-bottom: 0pt; padding-left: 10px; list-style-image: none; list-style-position: outside; list-style-type: none; } #horiz-menu li:hover, #horiz-menu li.sfhover { background-color: transparent; background-image: none; background-repeat: repeat; background-attachment: scroll; background-position: 0% 0%; } #horiz-menu li:hover, #horiz-menu li#current { background-color: transparent; background-image: url(images/menu-hover.jpg); background-repeat: repeat-x; background-attachment: scroll; background-position: 0% 0%; } |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 130 Pomógł: 1 Dołączył: 1.03.2008 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zapewne ie nie zrozumie "li:hover", bo :hover ie obsługuje tylko przy znacznikach <a...></a>
Ten post edytował Rookie 5.09.2009, 20:38:29 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 170 Pomógł: 40 Dołączył: 14.08.2008 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ehh...
czym żeś ten kod generował? wywal height z #horiz-menu a a pod ie6 ie7 oraz ie8 dostaniesz efekt ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 09:27 |